Първи части на AC Schnitzer за Серия 3


13
юни
2019

AC Schnitzer представи първите тунинг-елементи за новата Серия 3 на BMW. засега обаче не се предлага увеличаване на мощността.

Новата Серия 3 G20 е на пазара от пролетта на 2019 г. Естествено моделът от среден клас от Мюнхен е част от плановете на почти всяка тунинг-фирма. AC Schnitzer представи първите тунинг-елементи за новата Серия 3!

Тунинг-специалистите от Аахен засега не са направили промени по мощността на двигателя. AC Schnitzer са монтирали нови крайни бленди от карбон, хромирани или черни. Разработва се и нова спортна ауспухова уредба, както и спортно окачване със смъкване на каросерията с 30 милиметра. Готов е и комплект пружини, който приближава Серия 3 с 20 милиметра до асфалта. По отношение на аеродинамиката AC Schnitzer са приготвили преден сплитер и странични прагове (за автомобили с M спортен пакет), а спойлерите за предницата, покрива и задницата са в процес на подготовка. затова пък предлаганите джанти са в широк диапазон: клиентите могат да избират между два комплекта с размер 19 и 20 цола, в два цвята или в антрацит. Вътрешното пространство на баварския модел е разкрасено от AC Schnitzer с алуминиеви лостчета за волана и педали.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин