Първи тунинг на Hamann за новото X5


17
юни
2019

Половин година след пазарния старт Hamann пусна първите части от облагородяващата си програма за BMW X5. Началото е с бодикит!

Hamann представиха тунинг-пакет за новото X5: към момента експертите на тема BMW се занимават само с външния вид – двигателите и задвижването остават непроменени.

От Hamann не дават информация и кога точно ще започне да се предлага този бодикит. В момента частите все пак се предлагат предварително. Сред тях са преден спойлер и заден дифузьор за моделите с M-пакет, които подчертават още повече агресивната външност. Допълнително за по-добрата аеродинамика се грижи задният спойлер. Предлагат се също така 23-цолови джанти с дизайн „Anniversary Evo“. Който иска, може да си поръча и педали с различен дизайн, изработени от Hamann.

Още по темата

Card image cap
Lupo-то с 12 цилиндъра и два двигателя

22
апр.
2017

Два мотора в един автомобил? Виждали сме го и преди. Само че колкото е по-малък въпросният автомобил, толкова по-сложно е преустройството му. Петер Биочич обаче се справя с много трудна задача: два V6-двигателя с общо 408 к.с. превръщат Lupo в малък снаряд!

Card image cap

В последния брой:

Архив >