Новини » Първи тийзър на новата Honda CR-V!

Първи тийзър на новата Honda CR-V!

2705
2022

Американската версия на модела ще бъде официално представена през лятото на 2022 г.

Honda пусна няколко снимки на новото поколение на CR-V от 2023 г. Всъщност става дума за модела за американския пазар, който принципно се различава от европейския вариант.

Honda CR-V е един от най-продаваните автомобили в Щатите, затова и инетересът към новото поколение на SUV-а е голям. Следващият CR-V и CR-V Hybrid ще се появят на американския пазар още през тази година, докато европейците ще трябва да проявят малко повече търпение.

Иначе новата Honda CR-V е по-остра в двата си краища и има повече тъмни акценти, отколкото хромирани повърхности. Фаровете са по-тесни от тези на предшественика – като при обявения електрически кросоувър Prologue. Радиаторната решетка е с по-големи отвори, докато в долната ѝ част доминират тъмни акценти. От Honda този път са монтирали страничните огледала върху тапицериите на вратите.

Отзад Honda остава вярна на дизайна на CR-V с високо разположени задни светлини, макар и L-образните светлини да притежават различна графика. Сребристият акцент на бронята може да ви накара да си помислите, че става дума за ауспух, но в действително не е така.

Апропо SUV: Honda ще разшири гамата си от модели за Европа. Това ще стане чрез новия ZR-V. SUV-ът ще се появи на пазара през 2023 и в портфолиото на марката ще бъде позициониран между HR-V и CR-V.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ