Новини » Първи тест на новите модели Mahindra в България

Първи тест на новите модели Mahindra в България

0911
2018

Организираният от АUTO BILD България TEST THE BEST 2018 се превърна в първото динамично изпитание за Mahindra у нас. Двата модела на индийската марка за родния пазар – малкият SUV KUV100 и 7-местният XUV500, предизвикаха голям интерес сред оценяващите на събитието, организирано с подкрепата на Continental, OMV България и Клуб хотел Янакиев.

Дани Попов (вляво) и Екатерина Стратиева истински се забавляваха с Mahindra KUV100

Българският представител в Opel Adam Cup Даниел Попов и европейският рали шампион при дамите за 2014 Екатерина Стратиева истински се забавляха с KUV100. Катето остана изненадана от разположението на лоста на ръчната спирачка в центъра на таблото, както и от самия скоростен лост на KUV100. Самият Дани сподели, че същият модел го е впечатлил най-много и че е разказвал на приятелите си предимно за него – просто защото повечето от другите коли не са имали нещо, с което да го изненадат. Стратиева дори сподели, че в първия момент не очаквала лостът под таблото да бъде точно за паркинг спирачката. „Дръпнах го и колата потегли по наклона, добре, че беше Дани да скочи „с двата крака“ на педала на спирачката“, похвали тя Попов-младши, с когото заформиха своеобразен тестови тандем.

Mahindra KUV100

Mahindra, най-големият автомобилен производител от Индия с над 70-годишна история зад гърба си, стъпва на българския пазар чрез дистрибутора Астреко Моторс и чрез дилърската мрежа на Бултрако Моторс АД. През 2015 г. марката навърши 70 години. У нас към момента индийската марка е представена само с двата модела, споменати по-горе. Очаквайте впечатленията на нашите редактори от тях скоро!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ