Първи снимки на Concept EQA

Новите тийзъри на Concept EQA ни показват електрическия А-клас


8
сеп.
2017

Предстоящият автомобилен салон във Франкфурт IAA (12-ти до 24-ти септември) ще се превърне в голяма електрическа сцена за Mercedes. Нещата, които ще видим на щанда на Daimler по време на изложението все още не са готови за серийно производство, но все пак ще получим представа, как ще изглеждат идеите за електрическата стратегия на моделите със звезда от 2019 г.

Новите тийзъри на Concept EQA ни показват, как би могъл да изглежда електрическият компактен автомобил на Mercedes. EQA изглежда така, сякаш показаната в Женева студия EQC (компактен SUV, който от 2019 г. ще бъде първият сериен EQ модел) е кръстосана с със следващото поколение на A-клас. За EQC междувременно се знае, че студията няма да се различава особено със серийната версия. Предполагаме, че същото ще се отнася и за EQA. За информация относно техническите данни на модела ще трябва да почакаме до идния вторник, по време на премиерата на IAA.

Още по темата

Card image cap
Най-красивите дами от изложението в Женева

7
мар.
2016

Те представят марките и моделите на производителите – и много често посетителите не им обръщат достатъчно внимание. Предлагаме ви галерия с хостесите от автомобилното изложение в Женева!

Card image cap
Subaru представи прототип на 7-местен SUV

18
ное.
2016

Моделът е ориентиран към американския пазар

Card image cap

В последния брой:

Архив >