/ Първи печеливш от кампанията EKO Smile – с ново Suzuki S-Cross

Първи печеливш от кампанията EKO Smile – с ново Suzuki S-Cross

ЕКO България връчи първата голяма награда от кампанията по случай старта на новата лоялна програма ЕKО Smile. Печелившият е 24-годишният Ивайло Иванов от град Видин. Инициативата започна в началото на октомври, като само за месец хиляди се включиха в играта с мечтата за голямата награда – един от три нови автомобила Suzuki S-Cross.

По-рано днес на специална церемония победителят получи ключовете за авангардната награда лично от изпълнителния директор на ЕКО България – г-н Андреас Триантопулос:

„Програмата EKO Smile и нейната дигитална версия имат ключова роля в нашата стратегия, която поставя клиентите на първо място. Чрез новата лоялна програма ние сме по-близо до тях, като мобилната версия ни позволява да отговорим по-добре на техните нужди. Така продължаваме и своя дългогодишен ангажимент да предоставяме отлично обслужване и продукти с най-високо качество в нашата непрекъснато разрастваща се мрежа от бензиностанции, чийто брой в България вече е 95, а до края на годината предстои откриването на още два обекта. Сигурен съм, че те ще посрещнат и нашия редовен клиент и първи печеливш Ивайло Иванов, на когото пожелавам безаварийно шофиране и удоволствие от всяко пътуване.“, каза Андреас Триантопулос, изп. директор на EKO България.  

Събитието се проведе в обект на веригата, където автомобилът посрещна своя нов собственик в празнична обстановка, заедно с екипа на компанията, журналисти и много звездни гости, сред които мотошампионът Мартин Чой и риалити звездата Михаела Тодорова.

„Все още съм много изненадан и развълнуван! Когато се регистрирах в ЕКО Smile дори не си представях, че голямата усмивка от логото скоро ще се пренесе върху моето лице. Благодаря на ЕКО България, това е награда за нашата взаимна лоялност.“, сподели печелившият Ивайло Иванов.

Печелившият бе определен чрез жребий, който се проведе на 3 ноември 2023 г. с помощта на специално разработена компютърна програма и в присъствието на нотариус. В първото теглене участваха всички потребители, които са се регистрирали в програмата ЕKO Smile до края на октомври, като тези с профил в мобилното приложение участваха с две регистрации. В резултат над 70% от клиентите са използвали мобилната версия на ЕKO Smile.

Промоционалната игра за нов автомобил Suzuki S-Cross продължава до края на годината с още две тегления, съответно за ноември и декември. Вторият жребий предстои на 4 декември 2023 г. и в него автоматично участват всички настоящи и бъдещи клиенти, които се регистрират в EKO Smile до 30 ноември включително. Тези, които си направят личен профил в мобилното приложение, отново получават двоен шанс за награда. Участието в промоцията не е обвързано с покупка.

Новата лоялна програма ЕKO Smile замени досегашните карти ЕKONOMY, като запази отстъпките върху гориво, но осигурява допълнителни бонус точки, които се начисляват както върху всеки литър гориво, така и върху всеки похарчен лев при пазаруване в обектите на веригата. Точките могат да се използват ежедневно за специални оферти, преференциални условия за продукти на едни от най-известните брандове, разнообразие от подаръци и обмeн с приятели, които също имат профили в ЕKO Smile.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин