Първият електрически Harley-Davidson в борба срещу COVID-19

1805
2020

В благотворителен онлайн търг, който ще се проведе до 26-ти май, е включен представител на първия в историята на мотолегендата изцяло електрически модел – LiveWire.

Harley-Davidson Motor Company и световноизвестната аукционна къща Bonhams ще дарят събраните средства на благотворителния фонд United Way Worldwide’s COVID-19 Community Response and Recovery. Мисията на този фонд е включване в усилията на международната общност за възстановяване на щетите от Covid-19. Събраните средства отиват за предоставяне на храна и подслон на нуждаещите се, както и за осигуряване на лесен достъп до проверена информация на населението в рамките на Съединените щати и Канада.

Уникалният електрически модел LiveWire, който е включен в търга, притежава отличаващо се графично оформление, създадено специално за случая.

Пуснат на пазара през 2019-та година, мотоциклетът на Harley-Davidson има пробег от 235 километра при комбиниран режим на каране, оборудван напълно с карбонов комплект. Той притежава и 7 режима на каране, четири от които са предварително програмирани.

Освен привилегията да притежава исторически мотоциклет, новият собственик ще има възможност за местни еко преференции в САЩ, в размер до 2500 долара, персонализирана доставка и обиколка на Harley-Davidson Museum.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин