Първите тийзъри показват: като N Line Hyundai Elantra е още по-красив


17
юли
2020

Hyundai ще предлага в Щатите седана Elantra и в спортната версия N Line. Появиха се първите тийзъри.

От март 2020 г. благородното ново поколение на седана Elantra в Щатите. Корейците сега пуснаха тийзъри на наточената версия N Line на модела. При спортното оборудване от Hyundai са се отказали изцяло от използването на хром – както отвън, така и отвътре. Вместо това елементите като радиаторната решетка, страничните огледала, рамките на прозорците и акценти по праговете са издържани в блестящ черен цвят.

По-голямата решетка и по-големите вентилационни отвори карат Elantra да изглежда значително по-агресивна от нормалната версия. В задницата впечатление прави ръбестата задна броня с дифузьор и двойни ауспухови тръби в дясната част. На багажника има спойлер, а джантите са спортни, 18-цолови. От снимките личи, че нивото на оборудване N Line е със смъкната каросерия.

1,6-литровият турбодвигател е твърде вероятен

Засега от Hyundai не дават информация относно мощността, но е твърде вероятно корейците да изберат за задвижването 1,6-литровия мотор от Elantra GT. 4-цилиндровият турбомотор е с 204 к.с. и 264 Нм максимален въртящ момент и е комбиниран или с 6-степенна механична скоростна кутия, или със 7-степенна автоматична трансмисия. Седанът на Elantra във версия N Line ще бъде показан още през лятото на 2020 г.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >