Първите две нови линейки Peugeot бяха доставени


20
дек.
2018

София Франс Ауто достави месец по-рано от договорения ангажимент първите две от общо 280 линейки Peugeot* за Министерството на здравеопазването по проект за модернизация на спешната медицинска помощ. На официална церемония днес, в официалното представителство на фирмата, изпълнителният директор на София Франс Ауто Стоян Желев връчи ключовете на първите два специализирани автомобила на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

„Днес е светъл ден за София Франс Ауто. Когато бяхме избрани за изпълнител на тази обществена поръчка, изпитахме гордост, осъзнавайки, че това е огромна отговорност“, заяви Желев.

„София Франс Ауто“ АД, официален вносител на Peugeot за България, ще достави общо 280 нови линейки. Новите медицински превозни средства ще послужат за модернизация на спешната медицинска помощ.

Общата стойност на двата договора възлиза на 38,364 млн. лв. с ДДС.

Закупуването на медицинските превозни средства е в изпълнение на Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP001-4.001-0001 от 23.10.2018 г. по Проект № BG16RFOP001-4.001-0001-С001 „Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ“ и се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж“ (ОПРР) 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР).

*от други фирми ще бъдат доставени още 120 линейки

Още по темата

Card image cap
В Калифорния държат здраво на волана

29
дек.
2015

Имат ли нужда автономните автомобили от волан? А „водачите“ им от свидетелство за правоуправление на МПС? В Калифорния отговорът и на двата въпроса е „да“

Card image cap
Ето как Tesla автоматично предотврати катастрофа (ВИДЕО)

28
дек.
2016

В Холандия Model Х не беше замесен във верижна катастрофа благодарение на електронните си системи

Card image cap
Вдигни ръце – това е бъдещето!

18
мар.
2016

Светът разработва самоуправляващ се, абсолютно свързан автомобил. Какво обаче означава това точно? Къде са шансовете и къде рисковете?

Card image cap

В последния брой:

Архив >