Първа копка на нов център Примекс в София


18
ян.
2018

На 17 януари бе даден старт на строителните работи на втори обект Примекс в София. Бъдещият център ще бъде изграден на южната дъга на околовръстен път, в непосредствена близост до бул. „България“. Разгънатата застроена площ на Примекс Бояна ще бъде 5000 кв.м.

Новият център ще предлага пълна гама от гуми за леки, лекотоварни и товарни автомобили, както и гуми за селскостопанска и индустриална техника. Центърът ще извършва и пълен набор монтажни и сервизни услуги като регулиране на преден и заден мост, машинно изправяне на джанти, ремонт ходова част, подмяна на масла и филтри, смяна на  съединител, сервизиране на климатични системи и други. В Примекс Бояна ще бъдат внедрени най-иновативни технологии и оборудване, което е утвърдена практика на компанията. Центърът ще предлага премиум обслужване и персонално отношение към своите крайни и бизнес клиенти, като част от същността на марката Примекс.

На церемонията присъстваха управителят на компанията Георги Крумов, представители на топ-мениджмънта и гости. Георги Крумов счупи бутилка шампанско в строителния багер и пожела успех на новото начинание. Свещеник отслужи и водосвет.

Архитектурата на новия център е дело на „Архитим“ ЕООД с архитект Валери Колев, а строителните работи са поверени на „Бараж Груп“ ЕООД.

Примекс Бояна ще бъде деветият обект на търговската верига и втори в София след центъра на бул. „Ботевградско шосе“ 275. Останалите обекти Примекс са в Пловдив, Варна, Шумен, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич. Очаква се центърът да заработи с клиенти до края на 2018 година.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >