Първа информация за комбито ID


8
ное.
2019

По време на автосалона в Лос Анджелис VW ще покаже студията „ID. Space Vizzion“. Електромобилът ще бъде първото комби от семейството на ID. Нова информация!

Volkswagen ще покаже на LA Auto Show седмия модел от своето ID-семейство: ID. Space Vizzion. Това е първият изцяло електрически вариант на марката и видимо от дизайнерските скици прилича на Shooting Brake. Моделът е базиран на платформата за електромобили (MEB) .

Аеродинамични извивки и изкуствена кожа

Впечатление прави предният капак, който отвежда въздушната струва над автомобила. Според VW по-късно в серийния автомобил ще са възможни до 590 километра пробег съгласно WLTP. Във вътрешното пространство ще има изцяло дигитален кокпит. При материалите е обърнато внимание на трайността – голяма част от елементите са от трайни суровини. Сред тях е изкуствена кожа, която се прави от преработени суровини за ябълков сок. Серийната версия е планирана за 2021 г.

Още по темата

Card image cap
Honda Clarity: на ток, на водород и като Plug-in хибрид

11
мар.
2017

Двете нови попълнения се присъединяват към гамата на Clarity. Така Honda ще предложи избор за седан от средния клас с три възможни опции за електрическо задвижване

Card image cap
Skoda освежи Citigo

10
февр.
2017

Малкият модел на чехите получава лек фейслифт: основните промени са по предната част на колата и интериора

Card image cap

В последния брой:

Архив >