Пружини от H&R за новия Mercedes G-клас


11
мар.
2019

С новите пружини на тунинг специалистите на тема окачване можете да повдигнете или смъкнете ръбестата каросерия на ексклузивния всъдеход с до 30, съответно с до 40 милиметра. Разбира се последният вариант има смисъл, ако използвате автомобила предимно извън пътя или в пустинята – или пък просто се забавлявате. Спортните пружини за по-смъкната каросерия са предпочитани от собствениците на модела, които го използват предимно в градски условия. Целта и при двата варианта на пружините е по-сигурно пътно поведение и подобряване на външния вид на автомобила.

Също така от H&R предлагат за новия Mercedes G и увеличения на следата Trak+, изработени от алуминий. Така серийните джанти ще прилепнат съвсем плътно в калниците. Освен външния вид, по-широката следа подобрява и поведението на пътя.  Компонентите на окачването се предлагат за Mercedes Benz G-клас във версии 350/400d/500, Typ 463A, само с окачване Agility Control, но не и за AMG Ride Control окачване (адаптивни, регулиращи се амортисьори), от година на производство 2018.

Още по темата

Card image cap
Помните ли този офроуд OPEL?

15
апр.
2018

Моделът със светкавица на решетката може да изглежда и така – след като е бил допълнително оборудван от фирма за офроуд тунинг по всички правила

Card image cap
Кулминациите от тунинг-автосалона в Есен – галерия, част 1

7
дек.
2017

Най-интересните модели от тунинг-изложението в Есен, Германия

Card image cap

В последния брой:

Архив >