Промени в дилърската мрежа на Citroen в България

1807
2022

Официалният вносител на Citroen за България – „София Франс Ауто“ АД – се стреми да отговаря на клиентските потребности и непрекъснато да повишава качеството на обслужване, за да бъдат собствениците на автомобили Citroen напълно удовлетворени от избора си на превозно средство и сервизна услуга. От началото на юли настъпиха промени в настоящата търговско-сервизна мрежа на марката с оглед запазването на тези приоритети.

Нови центрове за продажба на нови автомобили и оторизиран сервиз

Част от SFA RETAIL – ритейл центровете от собствената мрежа на „София Франс Ауто“ – вече предлагат продажба на нови автомобили Citroen, както и оторизиран сервиз за всички превозни средства с френската марка. Най-новите центрове, които посрещат клиенти на Citroen, са „Ес Еф Ей Ритейл – Велико Търново“, „Ес Еф Ей Ритейл – София 1“ на бул. „Цариградско шосе“ 236, “Ес Еф Ей Ритейл – София 2” на бул. Петър Дертлиев 23, и „Ес Еф Ей Ритейл – Пловдив“. В допълнение към
това, оторизираната сервизна мрежа на Citroen се увеличава с още два сервизни центъра – „Ес Еф Ей Ритейл – Бургас“ и „Ес Еф Ей Ритейл – София 3“ на бул. „Ботевградско шосе” 459.

Промени в съществуващата мрежа

Считано от 27.06.2022 г. „Автомотор Корпорация“ АД не е оторизиран дилър за продажба на нови автомобили Citroen и гаранционни ремонти на Citroen за градовете София, Пловдив и Видин. Настоящите клиенти на марката могат да се обръщат към официалния вносител „София Франс Ауто“ за всякакви въпроси, свързани с поръчка и доставка на автомобили, както и при необходимост от гаранционни дейности. Към днешна дата търговската и сервизна мрежа на Citroen обхваща 16 центъра за продажба на нови автомобили и 18 – оторизирани да предлагат резервни части и сервиз.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин