Производството на автомобили Subaru с AWD достигна 15 милиона в 44-тата година на производство

0203
2016

Токио, 2 март 2016 г. – Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), производителят на автомобилите Subaru, обяви днес, че производството на автомобили Subaru с AWD (задвижване на всички колела) достигна 15 милиона* автомобила. Този важен етап бе постигнат в 44-тата година от началото на производство от Subaru на автомобили със задвижване на всички колела с представянето на Subaru Leone 4WD Estate Van през септември 1972 г.

От тогава Subaru постоянно подобрява своята AWD технология и основните функции на автомобилите, с последователна решимост да направи управлението на автомобила по-сигурно и вълнуващо.

През 2015 г. AWD моделите представляваха 98%** от световните продажби на Subaru. Предлагани с хоризонтално разположени Boxer двигатели, всички тези AWD автомобили са оборудвани с отличителната за Subaru система Symmetrical AWD (симетрично задвижване на всички колела).

Системата Symmetrical AWD на Subaru съчетава изключителната стабилност и сцепление присъщи за AWD и балансираното разпределение на масите, предлагано от симетричното задвижване и надлъжно разположения Boxer двигател. Тази комбинация предлага изключителна динамика и стабилност при висока скорост и рязки завои.

Системата Symmetrical AWD е основна технология на Subaru и подчертава ангажимента на марката към безопасността и удоволствието от управлението.

В унисон със посланието на марката Confidence in Motion, Subaru продължава усъвършенстването на своите технологии и отличителна привлекателност, за да предложи автомобилно изживяване, предлагащо “Удоволствие и Спокойствие” на своите клиенти по света.

*Включва AWD системи които не са Symmetrical AWD.

**Не включва автомобили доставяни от OEM.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин