Продадоха на търг кола с 34 кг кокаин вътре


15
юни
2020

Изненада! Малко след като купил този автомобил на търг, собственикът му установил, че колата струва много повече, отколкото той бил платил.

Един американец направил изключително изгодна сделка: той си купил кола на търг, а вкъщи установил, че стойността ѝ е многократно по-голяма от платената сума. Макар, че се сдобил с олдтаймер, не това била причината за скъпата придобивка. При внимателна проверка мъжът установил, че в автомобила има скрити доста килограми кокаин!

Кокаин на стойност 1,5 милиона лева

Мъжът си купил автомобила на търг в Ларедо, щата Тексас. След като открил наркотика, мъжът направил единственото правилно нещо в случая – обадил се в полицията. Полицаите претърсили основно автомобила и открил още пакети с наркотик – общо 17 пакета, или 34 килограма кокаин. Стойността на дрогата била около 1,5 милиона лева. По случая няма друга информация – не се съобщава марката и модела на автомобила, закупен на търга. Вероятно автомобилът от търга е бил конфискуван от полицията – това би било разумно обяснение за намерените наркотици. Не се съобщава, дали мъжът е бил награден за проявената честност.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин