/ Продава се S-Cabrio с пробег от само 500 км

Продава се S-Cabrio с пробег от само 500 км

2301
2020

Във Изерлон се открива възможност за заможните фенове на Mercedes: продава се S 63 AMG Cabriolet с пробег от само 500 километра!

Първият луксозен кабриолет на Daimler с добавка в името AMG се нарича Mercedes S 63 AMG Cabriolet. Лимитираният на 130 екземпляра специален модел „Edition 130“ се появява през 2016 г. по повод 130 години открития луксозен модел на Mercedes. Сега в Изерлон, близо до Дортмунд, е обявен за продажба един такъв автомобил. Особеното при него е, че е на само 500 изминати километра! Mercedes S 63 AMG Cabriolet е истинско преживяване: 585 к.с. от V8-битурбо агрегат са повече от достатъчни за всяка ситуация на пътя. за 3,9 секунди се взема спринта до 100 км/ч, а двутонният модел е оборудван с 4х4, в съотношение 33:76 процента към задната ос. 7-степенна Speedshift-трансмисия е превъзходна. Двигателят звучи доста мощно в диапазона на ниските обороти. Въпреки това внушителният Benz не прави впечатление на шумен или отблъскващ. От Mercedes са подчертали мощта на този специален модел – с някои детайли. Така тези 130 екземпляра се предлагат преди всичко в цвят „Alubeam Silver“. покривът от плат е в бордо, а вътрешното пространство – в черно-червено или сиво-черно.  

Търговецът обявява пробег от само 500 километра за автомобила. Първата регистрация е от април 2016, няма катастрофи, а техническият преглед е преминат наскоро. ,Публикуваните в обявата снимки създават впечатление за топ-автомобил. Не личат никакви следи от употреба. затова пък се виждат някои различни елементи – например радиаторната решетка от фейслифта през 2018. Както лакът, така и покривът са в безупречно състояние, идеални са и тапицираните в червена кожа седалки. Огромните матово-черни джанти изглеждат така, сякаш автомобилът не е каран.  Естествено списъкът с оборудването включва голям брой екстри – нормално за S 63 AMG. Оборудването включва още телевизор, устройство свободни ръце, навигационна система, мултифункционален волан, CD-плейър, DAB-радио и Bluetooth. Прибавяме още система за разпознаване на пътни знаци, незаслепяващи дълги светлини, централно заключване с безключов достъп, система за аварийно обаждане, Isofix, вентилация на седалките, 360-градусова камера, седалки с функция масаж, асистент за паркиране и двузонова климатична инсталация.  Разбира се един такъв специален автомобил не се предлага за малко пари: за колата се иска 377 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин