Продава се Rolls-Royce комби с душ на борда

0601
2021

Търсите нещо суперексклузивно за всекидневието? Тогава този Rolls-Royce e правилното решение за вас. Произведеният през 1998 Silver Seraph е преустроен в комби – абсолютен уникат. Задната част не само побира повече багаж, но и разполага с невероятни екстри. Невероятното комби си търси нов собственик, но ексклузивният характер има своята (висока) цена.

В направения по индивидуален проект багажник има два чадъра, а в отделението отляво е инсталиран душ.

Душ и бутилки шампанско

Атрактивният Rolls-Royce е модифициран през 2011 г. от British Cars във Верона, Италия. Процесът по преработката на автомобила е отнел седем месеца – и както се вижда, е бил изключително обстоен. Подобно на интериора, багажникът също предлага комбинация от син мокет и бежова кожа. Освен това в товарното отделение има няколко фини екстри: както и при по-модерните модели Rolls-Royce, и тук има два чадъра на гърба на задната седалка. Подът на багажника може да се сгъне и да се превърне маса за пикник, има и три стойки за бутилки шампанско или вино и две манерки за алкохол. Най-интересният акцент обаче се намира под лявото отделение към калника. Там е монтиран душ! Вероятно идеята е с него да миете кучешки лапи или мръсни ботуши. По данни на дилъра „благородното“ комби е било използвано от предишния си собственик за лов. Така погледнато, комбито всъщност трябва да се нарича Shooting Brake.

Единственото, което ни липсва, е черният цвят: новата комби форма на Silver Seraph напомня донякъде на катафалка.

Бижуто струва 325 000 лева

Под предния капак на комбито работи мощен 5,4-литров атмосферен V12-мотор с 326 к.с. Ако сте се влюбили в ексклузивния Rolls, трябва да отидете в Magni & Carnevale Motors в Милано – там срещу 325 000 лв. се продава преработеният „англичанин“. Цената е височка, но справедлива за този автомобил. Фактът, че Silver Seraph всъщност е „просто“ Bentley Arnage с лога на Rolls-Royce и части от BMW в кокпита, всъщност остава на заден план.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин