Продава се Golf 7 GTI на страхотна цена!

2802
2020

Новият GTI е готов за старт, а употребяваните екземпляри са доста изгодни: този Golf 7 GTI с 220 к.с. не струва и 30 000 лв. Освен това е последният от своя вид!

Volkswagen представи новия VW Golf 8 GTI . За предишното поколение това означава само едно: поевтиняване на цените. Този Golf 7 GTI от 2014 г. например се предлага за под 30 000 лв. – при това притежава нещо, което вече няма да съществува при новото GTI!

Шотландско каре и скоростен лост с топка за голф

Golf 7 GTI се задвижва от 4-цилиндровия турбодвигател с обозначение EA888 и работен обем от 2 литра. Мощността му е 220 к.с., а максималният въртящ момент – 350 Нм. Предлаганият екземпляр е с ръчни скорости, като взема спринта от 0 до 100 км/ч за 6,5 секунди. С опционалната  DSG трансмисия спринтът се взема за 6,4 секунди. Този екземпляр е типичен GTI:  белият лак с червени и черни акценти наподобява на първия модел. Както и скоростният лост с топка за голф и тапицерия с шотландско каре във вътрешното пространство отдават почит на първия модел от 1976 г. Специалното на оферирания екземпляр: той е с три врати. Макар и не толкова практичен в ежедневието, той е значително по-спортен на външен вид. Освен това е последният от този вид: Golf 8 GTI ще се предлага само с пет врати.

Оборудването на предлагания спортен Golf е достатъчно: ксенонови фарове, система за паркиране с камера за заден ход, подгряване на седалките и система за предупреждение за умора. Според обявата автомобилът е с безупречно попълнена сервизна книжка и от първа ръка. Пробегът му е 95 888 километра. Единственият недостатък на модела е липсата на опционалния пакет Performance, който осигурява 10 к.с. повече и блокаж на диференциала.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин