Продава се Black Series с пробег от само 600 км

0401
2020

Ексклузивен и наистина мощен: рядко срещаният C 63 AMG Black Series е най-бързият C-клас на всички времена. Сега за продажба е обявен чистонов екземпляр в цвят огнен-опал!

Формата на Coupé от среден клас, комбинирана с мощността на супер-спортен автомобил: това представлява C 63 AMG Coupé на Mercedes в ексклузивната си версия „Black Series“. Още от пръв поглед става ясно, че този Benz е създаден за атака. Широк, агресивен и внушителен, този С-клас е най-бързият и най-мощният, предлаган някога. Големи вентилационни отвори и спойлер се открояват в предницата на мощното Coupé, чийто 6,3-литров V8-атмосферен двигател разполага със солидните 517 к.с. и ускорява тежащия 1,6 тона C 63 за 4,2 секунди до темпо 100 км/ч. Максималното темпо е ограничено на 300 км/ч – дотогава обаче водачът изживява такава динамика, каквато рядко можете да видите и при AMG модел. Сега един от най-желаните автомобили е обявен за продажба! При това пробегът му е само 600 километра – на практика колата е чистонова!

AMG-Benz с гаранция от две години

Първата регистрация на огненочервения автомобил е през 2013 г. – от тогава обаче единственият му собственик почти не го е карал.  Продавачът предлага гаранция от две години за автомобила. Освен това уверява, че автомобилът е с изрядно попълнена сервизна книжка, добре поддържан и наскоро проверяван. Освен спортната визия с гигантското задно крило и 630-те нютонметра максимален въртящ момент, този C 63 AMG Black Series ни убеждава и с комфорта си. Камера за заден ход, седалки с кожена тапицерия и аудиосистема Burmester са само част от списъка с екстри. При все, че спокойно можете да си спестите аудиосистемата в такъв автомобил – от четирите крайни ауспухови тръби излиза превъзходен V8-звук.

По-скъп в сравнение с цената при пазарния си старт

Стигаме и до разходите. Принципно те не са никак ниски при Mercedes, а при AMG са си направо сериозни – ако сте си купили Black Series, вероятно нямате проблеми с банковата сметка. С цена от 360 000 лв. топмоделът на C 63 струва със 120 000 лв. повече в сравнение с при пазарния си старт. Поддръжката му също не е от най-скромните. В повечето случаи посочените 12 л/100 км биват надхвърлени. Всъщност този автомобил е толкова ексклузивен, мощен и въодушевяващ, че парите играят второстепенна роля.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин