Продава се Audi RS 6 Performance с уникално вътрешно пространство Exclusive


23
окт.
2020

Този RS 6 Performance е индивидуализиран изцяло от Audi Exclusive. Сега уникалното мощно комби се продава със загуба от 200 000 лв.!

Ако търсите практично комби с голяма мощност, то можете да го намерите  в лицето на Audi RS6. От 2002, когато първото А6 получи „бързите букви“, RS 6 е символ на висококласна мощност в чиста форма. От някогашните 450 к.с. актуалното четвърто поколение C8 е достигнало до 600 к.с.

Който предпочита изгодното и още по-мощното, би трябвало да се насочи към пазара за употребявани автомобили. Спреният от производство през 2018 г. предшественик C7 разполагаше във версия Performance дори с 5 к.с. повече в сравнение с досега. Сега един такъв екземпляр се предлага за продажба от местния дилър на Audi в Бад Наухайм, провинция Хесен, Германия за 146 000 лв. Произведеният през 2017 г. RS 6 Performance притежава оборудване  Performance на борда, както и уникалното ниво на оборудване Exclusive!

Динамичен пакет за 28 000 лв.

Въз версия Performance мощността ма 4-литровия битурбо V8 агрегат е увеличена от 560 на 605 к.с., а максималният въртящ момент е от внушителните 750 Нм. Трансмисията на комбито е 8-степенна Tiptronic, а задвижването му – двойно. Динамичните характеристики са типични за един суперспортист – 3,7 секунди за спринта от 0 до 100 км/ч и максимално темпо от 305 км/ч – заслужават повече от похвала.  Двутонният товарач бива ограничен на 250 км/ч чрез струващия допълнително динамичен пакет Plus. Пакетът включва и адски скъпите  керамични спирачки, спортното окачване plus, динамично управление и матрични LED-фарове. Последните карат със своите дневни светлини RS 6 да гледа доста лошо и подхождат добре на черната радиаторна решетка с внушителен надпис Quattro. Красивият контраст идва от синия цвят.

Цветът е върхът на айсберга на индивидуализиране. Истинското развихряне се осъществява в интериора. Там имаме цялостна тапицерия от кожа-алкантара в бяло и „ногаро-синьо“. Средният тунел, конзолите на седалките и задните облегалки ма спортните седалки са тапицирани с кожа. Бели и сини декоративни шевове се грижат за контраста. Белите предпазни колани и постелките с цветни елементи също са от подразделението Exclusive. Ако се вгледате внимателно, ще забележите дори сини нишки в карбоновите декорации. Това се нарича любов към детайла. Комфортните и технически екстри също са на високо ниво. Панорамният покрив, четиризоновата климатична инсталация, отоплението на предните и задните седалки, аудиосистемата Bose, Head-up дисплеят и темпоматът също са част от оборудването.

Още по темата