/ Продава се: Audi A3 от първа ръка с малък пробег

Продава се: Audi A3 от първа ръка с малък пробег

От 1996 г. A3 е част от портфолиото на Audi. Търговец от Шверте, Германия предлага за продажба в момента едно A3 1.4 TFSI Attraction за 18 000 лв.

Богато оборудване, пробег от едва 42 430 километра и цена от 18 000 лв. – това 13-годишно Audi A3 1.4 TFSI Attraction изглежда добре и е изгодно.

През май 2010 г. е първата регистрация на този компактен модел с цвят сив металик и оттогава автомобилът е имал само един собственик. Колата е поддържана добре и в нея не е пушено.

TFSI-двигателят на предлаганото за продажба Audi A3 е с работен обем от 1395 cм³ и с мощност 92 кВт. (125 к.с.). Трансмисията е механична.

Атрактивно оборудване

Пакетът на оборудване Attraction включва например електрически регулиращи се странични огледала, динамично окачване, система Easy-Entry, електронен блокаж на диференциала (EDS), щора за багажника и Isofix-система за закрепване на детско столче.

Освен това обявеното за продажба A3 е оборудвано с въздушни възглавници за главите, комплект за ремонт на гумите, отделно сгъващата се задна облегалка и тонирани стъкла с топлоизлационен слой.

Също така оборудването на това употребявано Audi A3 1.4 TFSI Attraction включва индикатор за външната температура, асистент за паркиране (APS), автоматична климатична инсталация, алуминиеви джанти с 6 лъча и отопление на предните седалки.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин