Продава се Audi-то на Лукас Подолски

0202
2020

Автокъща в Мюнхен е обявила за продажба в Ebay Audi A3 1.6 от второто поколение на модела. Някога колата е била собственост на германската футболна легенда Лукас Подолски!

До 2.2.2020 г. е срокът да наддавате в Ebay за това Audi A3 1.6 ot Серия 8P (период на производство: 2003 до 2013 г.). Audi-то е било притежание на футболиста Лукас Подолски, който през 2014 г. стана световен шампион с Германия на шампионата в Бразилия!

Според обявата автомобилът се намира в добро състояние, а пробегът му е 190 000 км. TÜV-ът му е до ноември 2020 г. Двигателят стартира веднага и работи спокойно, а по време на пробно шофиране не са забелязани някакви проблеми. Оборудването включва спортни седалки, отопление на седалките и оригинално CD-радио на Audi. A3 е с оригинални джанти на Audi. Сред забележките се посочва малка дупка на шофьорската седалка и слаба мощност на климатика. Макар, че тук се акцентира върху известния предишен собственик, компактното Audi е сравнително добър избор: под капака е техниката не събрата по концерн VW Golf. Самото Audi е по-благородно и е солидно. Във второто поколение на модела от Инголщадт се преминава от шумните дизелови мотори „помпа-дюза“ към Common-Rail, а бензиновите агрегати не правят впечатление със сериозни проблеми. Цилиндровите глави са издръжливи, съединителят и двумасовия маховик – също. Не се споменава, дали автомобилът от обявата е бил засегнат от сервизната акция във връзка с обезвъздушителния клапан на съединителя. Болната тема ангренажна верига на TFSI-двигателите не засяга Audi-то на футболната звезда с неговия  1,6-литров агрегат.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин