Продава се чудовищен пикап с 506 к.с.


16
дек.
2019

Гигантски размери, плътен звук и безкрайна мощност: този Dodge Ram SRT-10 е впечатляващ. Тук малка е само сумата, която трябва да дадете за него.

Този разполагащ с 506 к.с. Dodge Ram STR-10 не се дава и на спортните автомобили! Задвижван от 8,3-литров V10 двигателя на Viper, чудовищният модел дори си извоюва титлата „най-бърз сериен пикап на света“. Външният му вид е внушителен, а звукът му може да накара косата ви да се изправи. И най-доброто: в сравнение с мощността, автомобилът си е направо изгоден!

Ram SRT-10 е най-мощният вариант от третото поколение на модела. Съкращението означава Street Racing Technologie, а 10 обозначава броя на цилиндрите. Благодарение на двигателя си, тежащият 2,2 тона и дълъг пикап от концерна Chrysler спринтира за 5 секунди до темпо  100. И това въпреки, че Ram е с анти-аеродинамична форма . За да бъде понижен разходът на гориво, моделът има 80-литров резервоар с пропан бутан.

Предлаганият модел има двойна кабина и предлага щедро място. Товарната повърхност е с размерите на двойно легло и предлага вместимост (съответно обезопасена) до 9911 литра. На борда на регистрирания за първи път през 2005 г. Dodge Ram SRT-10 8.2l V10 има климатична инсталация, частично тапицирани с кожа и алкантара седалки, темпомат, потъмнени стъкла, скъпи екстри като 22-цолови алуминиеви джанти и лакирани в червено спирачни апарати. Освен това автомобилът е лакиран в цвят сиво-матово. Без екстрите автомобилът е струвал 135 000 лв. Сега редовно и добре поддържаният пикап се предлага за 41 000 лв. Чудовищно евтин!

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >