Продава се употребявано Ferrari с V8 и малък пробег в eBay

0203
2024

California се считаше при своя дебют през 2008 г. като нетипичен за Ferrari модел. В Бранденбург, Германия за продажба е обявен употребяван екземпляр за 235 000 лв.

Първото Ferrari с разположен отпред V8-мотор, първото Ferrari с директно впръскване, първото Ferrari с автоматична трансмисия с два съединителя, първото Ferrari със сгъваем твърд покрив – много неща по California са нетипични за марката по време на представянето на модела през 2008 г.

В eBay търговец от Льовенберг (провинция Бранденбург, на 60 километра от Берлин) употребявано California от първа ръка за 235 000 лв. Италианското Coupé е произведено и регистрирано през 2010 г.

Продавачът заявява, че това Ferrari California е отлично поддържано, с безупречно попълнена от Ferrari сервизна книжка. При желание за покупка, автомобилът може да бъде проверен в сервиз.

Сивото Ferrari California е изминало близо 53 720 километра и разполага с автоматична трансмисия. Официално моделът се счита за четириместен, но на задните седалки ще поберете най-много спортна чанта.

Дълбоко в багажника – по онова време също нетипично за Ferrari – има скрит лост, чрез който задните облегалки се сгъват и се получава отвор за товари. И действително това употребявано Ferrari California разполага с отвор за обемисти товари.

Иначе пространството за главите във Ferrari California е съвсем прилично. Но така или иначе всичко зависи от времето – ако всичко е окей, покривът се сгъва за десет секунди в задницата и превръща затворената California напълно автоматично в открита калифорнийска мечта.

Какво трябва да знаем за Ferrari California

California не е икономично Ferrari, а през 2008 г. бе модерен базов GT. Комфортен, многообразен. Типичното червено Ferrari. Не толкова радикално, колкото 430, но може би и затова намери толкова много почитатели.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин