Продава се първият спортен Focus


8
юли
2019

Само 4501 екземпляра са произведени от първия Focus RS. Един от най-редките модели на Ford е обявен за продажба – от първа ръка и с малък пробег!

Ford Focus RS вече има три поколения, като и до днес расовият компактен спортист си остава бестселър. Самите хора от Ford не са очаквали спортният Focus да се продава толкова добре – от първото поколение от 2002 до 2004 са произведени само 4501 екземпляра. Броят на автомобилите в добро състояние в днешно време не е голям – затова търсенето е голямо. В Найденбах (провинция Райнланд-Пфалц) сега за продажба е обявен оригинален Ford Focus RS MK1 – с пробег от 37 750 километра! Спортният Focus е с първа регистрация от 2003 г. и е в цвят „Ford Racing Blue“. Под капака работи 4-цилиндров агрегат с 215 к.с. Автомобилът е от първа ръка и изглежда в добро състояние.

Focus RS е доста почитана класика, която се появява на пазара през 2002 г. като събрат на бестселъра с 2-литров турбомотор и 215 к.с.! Истински майстор на удоволствието с рали-гени от автомобила-легенда на Колин Макрий. Конкурент на Golf R32 в класа на компактните спортисти.

Още по темата

Card image cap
Легендата Trabant е жива в Берлин

6
авг.
2017

В германската столица постоянно се случва нещо, по всяко време на деня или нощта, през всеки един ден от годината. Това важи и за автомобилите

Card image cap
Колите с най-яки спойлери: Chevrolet Corvette ZR1

14
февр.
2018

По-голямо налягане на притискане и по-добра позиция на пътя: това са целите на задните спойлери на автомобилите. Някои модели обаче са наистина внушителни - ще ви покажем "класация" ни

Card image cap
Kadett GSi срещу Insignia GSi: сравнение на несравнимите

25
ное.
2017

Opel пуска отново GSi – този път като Insignia. Дали новият модел притежава чара на някогашния Kadett GSi?

Card image cap

В последния брой:

Архив >