Продава се първият спортен Focus


8
юли
2019

Само 4501 екземпляра са произведени от първия Focus RS. Един от най-редките модели на Ford е обявен за продажба – от първа ръка и с малък пробег!

Ford Focus RS вече има три поколения, като и до днес расовият компактен спортист си остава бестселър. Самите хора от Ford не са очаквали спортният Focus да се продава толкова добре – от първото поколение от 2002 до 2004 са произведени само 4501 екземпляра. Броят на автомобилите в добро състояние в днешно време не е голям – затова търсенето е голямо. В Найденбах (провинция Райнланд-Пфалц) сега за продажба е обявен оригинален Ford Focus RS MK1 – с пробег от 37 750 километра! Спортният Focus е с първа регистрация от 2003 г. и е в цвят „Ford Racing Blue“. Под капака работи 4-цилиндров агрегат с 215 к.с. Автомобилът е от първа ръка и изглежда в добро състояние.

Focus RS е доста почитана класика, която се появява на пазара през 2002 г. като събрат на бестселъра с 2-литров турбомотор и 215 к.с.! Истински майстор на удоволствието с рали-гени от автомобила-легенда на Колин Макрий. Конкурент на Golf R32 в класа на компактните спортисти.

Още по темата

Card image cap
Максимализъм срещу минимализъм: Rolls-Royce Рhаntоm Drophead Coupe срещу Goggomobil

13
ное.
2017

И двата модела са шик - най-голямото и най-малкото Coupe. Rolls-Royce Phantom Coupe и Goggo TS 300 Coupe: една малко необичайна семейна среща

Card image cap
ТРЕНД КОНЦЕПЦИИ ОТ БЪДЕЩЕТО – GIUGIARO CLIPPER

6
май
2017

Със студията на електрически ван, традиционният майстор Giugiaro показва пространствия автомобил на бъдещето

Card image cap
Cuba libre!

31
мар.
2017

Социалистическата държава Куба либерализира своя автомобилен пазар. Сега вече се продават и нови модели. Картината по улиците на Хавана вече се промени. Легендарните американски олдтаймери обаче остават – те са безценни

Card image cap
Клубът на супербързите: Lamborghini Centenario

19
авг.
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
Hyundai Off Road Show 2016 премина при невероятен интерес и събра рекорден брой посетители

17
окт.
2016

Официалният представител на Hyundai Motors Company за България организира за своите клиенти и почитатели на марката ексклузивно тест драйв събитие Hyundai Off Road Show 2016.

Card image cap

В последния брой:

Архив >