Продава се почти нов Brabus-Benz

3012
2019

Brabus продават този почти нов Mercedes-AMG CLS 53 4Matic.  Разполагащият с 500 к.с. Coupé-седан е с пробег от само 1625 километра!

Тунинг-специалистите от Brabus превръщат в мощни чудовища не само  чисто нови модели на Mercedes, но и употребявани автомобили на концерна Daimler. Обикновено тези модели на Benz са в отлично състояние и са почти не карани. В момента за продан се предлага Mercedes-AMG CLS 53 4Matic с пакет „Brabus 500“. Черното Coupe-седан струва 235 000 лв.

Серийно моделът на Mercedes е „трепач“

Mercedes-AMG CLS 53 4Matic е доста впечатляващ и в серийното си състояние. Неговият редови 6-цилиндров битурбо мотор разполага с 435 к.с. и 520 нютонметра максимален въртящ момент. Предлаганият екземпляр е в цвят черен металик и е оборудван с редица скъпи екстри. Благодарение на нощния пакет на AMG например задните стъкла са тонирани – това подчертава „сърдития“ характер на черния  Benz. Лявото странично огледало, както и вътрешното огледало могат да бъдат безстепенно потъмнявани и напасвани спрямо различната светлин. Прибавяме още LED фарове, електрически плъзгащ се покрив, Head up дисплей, вентилирани предни седалки с функция за запаметяване, отопляеми задни седалки, съраунд-система на Burmester и AMG Track Pace. С Track Pace можете да извиквате различни данни за автомобила на смартфона си – например да анализирате напречното и надлъжното ускорение, ъгъла на педала на газта и на спирачката, както и ъгъла на завиване.

Brabus са тунинговали модела подобаващо

Естествено хората от Brabus не са се задоволили със серийната настройка на CLS 53 4Matic. Пакетът Brabus 500 повишава мощността на двигателя на 500 к.с. Максималният въртящ момент е увеличен от Brabus на 590 Нм. Така допингираният Benz ускорява от място за 4,3 секунди до темпо 100 км/ч. Максималната скорост е ограничена от Daimler на 250 км/ч. освен това тунинг-специалистите са поставили своето лого върху предницата и задницата на CLS. Педалите и постелките също са подменени. Черните джанти са 20-цолови, а от  Brabus са им дали името „Liquid Titanium“ (течен титан). Аргументът да отидете до Ботроп, за да видите този Benz, е пробегът му: 1625 километра!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин