Продава се напълно електрически SUV с малък пробег

0301
2023

Този употребяван Audi e-tron е с пробег от само 16.200 километра и се продава като употребяван на изгодна цена.

Дъщерната фирма на Volkswagen Audi пусна през 2018 първия си напълно електрически SUV – e-tron.

В момента електромобилът се предлага за не много висока сума на пазара за употребявани автомобили – както този e-tron в Еслинген (Баден-Вюртемберг, Германия).

Audi e-tron 55 quattro в ниво на оборудване „advanced“ прави впечатление не само с цвета си „каталунско-червен металик“ – регистрираният през май 2019 г. е изминало през миналите 3,5 години само 16.200 километра. Затова и въобще не може да се говори за износване на това Audi – SUV-ът изглежда като нов.

Впечатляваща като състоянието е и техниката на електрическия пионер от Инголщадт. Разполагащият със 300 кВт. електрически SUV има два електромотора и максимален въртящ момент от 664 нютонметра. Тежащият 2,5 тона автомобил с двойно задвижване има капацитет на батерията от 95 кВтч. и може да измине до 417 километра – една доста впечатляваща стойност.

Електрически SUV със загуба на стойност от 60.000 лв.

Електрическият модел от Инголщадт опровергава първоначалните предразсъдъци, че електромобилите притежават спартанско оборудване – в действителност този e-tron предлага солидно количество комфорт, лукс и техника. Така e-tron advanced блести с 20-ацолови алуминиеви джанти, четиризонова климатична инсталация, LED-фарове и плъзгащ се покрив. Досега единственият собственик на колата не е пропускал сервизна инспекция. В момента на поръчката си Audi e-tron 55 quattro advanced е струвало 164.000 лв. В момента този e-tron се предлага от Audi Еслинген за 105.500 лв., което с почти 60.000 лв. по-малко от цената като нов.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин