Продава се мощно SQ5 с малък пробег за малко пари

1412
2022

Q5 определено е сред най-любимите модели на марката Audi. Причината е не само доброто оборудване и непреходния дизайн, но също и богата гама от задвижвания на SUV-а от среден клас. Абсолютната кулминация: предлаганият от 2012 г. SQ5. 

В началото мощният SUV се предлага само с дизелов агрегат, а междувременно за задвижването отговаря и 3-литров бензинов мотор. На пазара за употребявани автомобил все още има бензинови екземпляри – както този SQ5 от Дрезден, Германия.

Предлаганият тук Audi SQ5 TFSI е в цвят „ибис-бяло“ и с първа регистрация от юни 2018 г. Оттогава досега единственият му собственик е изминал само 23.000 километра.

Най-мощният към момента на поръчката Q5 изтръгва от своя V6 TFSI агрегат 354 к.с. и максимален въртящ момент от 500 нютонметра, предавани към всичките четири колела посредством 8-степенната автоматична трансмисия Tiptronic. Предлаганата само за година бензинова версия на SQ5 ускорява тежащия два тона SUV за 5,4 секунди до темпо 100. При 250 км/ч е електронно регулираният максимум на скоростта.

Спортен лукс с потенциал за пестене

20-цоловите алуминиеви джанти са част от оборудването на SQ5 TFSI  – също както и LED-фаровете, подгряваните се спортни седалки и спортното окачван с регулиращи се амортисьори.

Употребяваното SQ5 TFSI се предлага в момента от автокъща Йорг Патуш в Дрезден, Германия – за 82.000 лв. С оглед на базовата си цена като ново от 130.000 лв. е изгодно предложение с гаранция!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин