Нашите съвети » Продава се малко каран Mercedes C 300 с тунинг от Brabus

Продава се малко каран Mercedes C 300 с тунинг от Brabus

1712
2020

Възможно ли е AMG-Line на Mercedes C 300 да ви се стори недостатъчно? Тогава може би ще потърсите помощ при специалистите от Brabus за разполагащия с 258 к.с. Benz!

Новият Mercedes C-клас ще бъде представен през 2021 г.! На външен вид бестселърът ще бъде по-модерен, като би могъл да приеме дизайнерския език на новия S-клас. Във вътрешното пространство ще има истинска революция. Вероятно огромен тъчскрийн ще замени голяма част от превключвателите на централната конзола и следващото поколение на MBUX също ще намери място в C-клас. Докато бъдат доставени първите клиентски автомобили, вероятно ще мине време – до второто тримесечие на 2021 г. Представеният през 2018 г. фейслифт на C-клас от поколение W 205 също изглежда доста добре!

Във Вайнхайм се продава съвсем малко каран Mercedes C 300 със специално оборудване. Цветът на модела е червен, а по автомобила има части на Brabus. Изглежда първият собственик на автомобила не е считал своя AMG-Line за достатъчно спортен и го е оборудвал допълнително с 19-цолови джанти, допълнителни елементи за предната броня и заден дифузьор с четири ауспухови тръби. Докато преработките на Brabus са характерни предимно за топмоделите G-/S-клас, е изненадващо, че принципно сдържаният C 300 е облагороден с тези скъпи части.

Някогашната цена като нов на модела е 130 000 лв.

При червената C-класа става дума за фейслифт-модел, който е с първа регистрация от януари 2019 г. Първият и единствен собственик на C 300 е изминал 14 800 километра, а според обявата и сервизната история на автомобила е безупречна. Освен частите на тунинг-специалистите от Brabus, останалото оборудване също е на добро ниво. На борда има: Multibeam-LED-фарове, Distronic, плъзгащ се покрив, отопление на седалките, парктроник, Apple CarPlay, пакет Night, дигитални уреди, Comand Online, съраунд аудиосистема Burmester, камера за заден ход и други. Цената като нов на автомобила е била 130 000 лв.

По-малко от две години по-късно търговецът на Mercedes  Ebert GmbH & Co. KG иска 95 000 лв. за този Mercedes C 300 с 2-литров 4-цилиндров мотор и 258 к.с. Принципно седаните на Mercedes C 300 са значително по-евтини, но нямат тунинг части на Brabus.

Вижте предложенията за Mercedes C 300 в търсачката на AUTO BILD:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=47&mo=19249&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2019&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ