/ Продава се корейско комби от среден клас и първа ръка

Продава се корейско комби от среден клас и първа ръка

Hyundai i40 Kombi се среща рядко по пътищата. Търговец от Дортмунд, Германия предлага един екземпляр с пробег от 33 000 километра за под 30 000 лв.

Търсите алтернатива на VW Passat Variant с подобно пространство? Тогава може би трябва да хвърлите поглед на този Hyundai i40 Kombi. Моделът вече не се предлага, затова трябва да го потърсите на пазара за употребявани автомобили.

Търговец от Дортмунд, Германия предлага снежнобял автомобил от първа ръка с пробег от само 33 000 километра. По информация на продавача употребяваното комби е добре поддържано и в него не е пушено. Под предния му капак работи 1,6-литров 4-цилиндров бензинов мотор с мощност от 135 к.с. Трансмисията е 6-степенна механична.

Разходът на притежаващия първа регистрация от юни 2018 г. е 6,1 л на 100 км. Автомобилът е с Euro 6 и типично за Hyundai притежава богато оборудване. i40 Kombi разполага с асистент за паркиране с камера, двузонова климатична инсталация и навигационна система.

Спортни седалки и алуминиеви джанти като екстри

Като екстри купувачът на автомобила е избрал 16-цолови алуминиеви джанти, дъги за покрива, спортни седалки и система за гласови команди. По отношение на сигурността този Hyundai предлага например ABS, ESP, въздушни възглавници за водача, за пътника до него и за главите, както и асистент за аварийно спиране. Следващият технически преглед е през октомври 2025 г.

Продавачът от Дортмунд иска за употребявания Hyundai i40 Kombi под 30 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин