Едно интересно компактно комби на Kia

2205
2024

Kia Ceed SW изглежда добре и побира немалко багаж. В Саксония, Германия за продажба е обявен употребяван екземпляр на модела за 37 000 лв.

Комбито на Ceed с добавка в името SW се среща по-рядко.  Sportswagon е предпочитан автомобил от семействата, на които им трябва повече място: Ceed SW може да натовари съвсем немалко и изглежда съвсем прилично.

Търговец на автомобили от Кемниц, Германия предлага за продажба едно употребявано комби Kia Ceed SW. Компактният „кореец” е от първа ръка, с първа регистрация от 2021 г. и пробег от 74 410 километра.

Под предния капак на комбито работи дизелов двигател с работен обем от 1598 cм³ и мощност от 100 кВт. (136 к.с.). Kia Ceed SW е с лак металик в цвят „copperstone“.

Типично за Kia този Ceed SW е богато оборудван. Оборудването му за сигурност включва: ABS, ESP, траквън-контрол, въздушни възглавници за водача и пътника до него, както и странични въздушни възглвници, асистент за аварийно спиране, асистент за запазване на пътната лента, система за предупреждение при умора у водача, темпомат и система за разпознаване на пътни знаци.

За комфортното пътуване на борда се грижат двузонова автоматична климатична инсталация, система за паркиране с камера за заден ход, електрически стъклоповдигачи, електрически настройващи се странични огледала и тонирани стъкла. Освен това оборудването на тази Kia включва система за свободни ръце и аудиосистема с MP3-плейър – тя е съвместима с Android Auto и Apple CarPlay.

Продавачът предлага за автомобила алуминиеви джанти с всесезонни гуми. За автомобила се искат 37 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин