Продава се комби на BMW с 258 к.с. за една трета от цената като ново!


15
дек.
2020

BMW Серия 3 от поколение F31 е истинска гаранция за удоволствие от шофирането с редовия си 6-цилиндров дизелов двигател! Сега за продажба е обявен доста изгоден екземпляр. Детайлите.

През 2011 г. на пазара се появява шестото поколение на BMW Серия 3 F30 (F31 в комби варианта Touring). Изработката е добра, а нивото на сигурност – високо. Автомобилът се управлява подобаващо на BMW: директно управление, прецизна трансмисия и мощни, бързо ускоряващи двигатели. В Залцкотен (Северен Рейн-Вестфалия) се предлага за продажба изгодно BMW 330d Touring от 2014 г. с 258 к.с. Цената му е под 35 000 лв., а през 2014 г. като ново е струвало 105 000 лв.

Императорско синьото BMW 330d е с пробег от 103 000 километра. Неговият редови 6-цилиндров дизелов турбоагрегат ускорява комбито за 5,6 секунди до темпо 100, а максималната му скорост е 250 км/ч. Трансмисията е 8-степенна автоматична. Според обявата автомобилът е имал двама предишни собственици. Touring разполага с много добро оборудване: автоматична климатична инсталация, навигационна система, аудиосистема, спортно окачване, алуминиеви джанти и отопление на седалките. На борда има и голям брой асистенти като помощ за паркиране, темпомат и сензор за дъжда. Като цяло на пръв поглед това 330d прави впечатление на доста добре поддържано. Автомобилът не е катастрофирал и е с валиден TÜV до 2022 г. 

Истинска гаранция за удоволствие от шофирането

Дизайнът на F30 определено може да бъде наречен успешен. Макар и на външен вид Серия 3 да се доближава до Серия 5, моделът се движи доста талантливо. Ще ви достави истинско удоволствие да превземате бързо завоите по междуградски пътища. Хората от TÜV също дават доста положителни отзиви за модела. Споменаваните често в миналото разбити кормилни накрайници са значително подобрени. При осветлението отпред изглежда F30 е завладян от тъмни сили: квотата на проблемите вследствие на фаровете при тригодишните е доста над средната; при петгодишните тя е около 50 процента. Иначе няма други сериозни проблеми. Рядко се среща корозия по тръбопроводите на спирачната система, спирачните дискове също се представят добре за толкова бърз автомобил.

Вижте предложенията за BMW Серия 3 в търсачката на AUTO BILD:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=13&mo=15779&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2014&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=D&po=-1

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин