/ Продава се изгодно VW Scirocco в превъзходно състояние

Продава се изгодно VW Scirocco в превъзходно състояние

Третото и последно поколение на VW Scirocco се предлага на ниска цена с малък пробег и в добро състояние.

Този автомобил вълнува не само почитателите на VW – моделът направи култово име през 70-те и 80-те, като през 2008 г. получи ново поколение, но не успя да се доближи до някогашните успехи. Въпреки това и в днешно време добре запазените екземпляри на Scirocco III се търсят.

От общо 50.000 продадени автомобила Scirocco III в Герания, в момента на старо се предлагат само 280 бройки. Когато ограничите екземплярите с голям пробег (над 50.000 километра) от тези 280 остават само 10 екземпляра Scirocco.

Scirocco е предлаган с два бензинови и един дизелов агрегат в много моторизации, днес най-често се предлага базовият бензинов вариант  1.4 TSI със 122, респективно 125 к.с.

Минимален пробег след девет години

Изгоден и запазен кандидат е това Scirocco от преди фейслифта с първа регистрация от март 2014 г. е с пробег от само 13.600 километра. Тази стойност се потвърждава от безупречно попълнената сервизна книжка. Под капака на автомобила работи 4-цилиндров бензинов двигател с работен обем от 1,4 литра и мощност от 122 к.с. Трансмисията е механична.

Снимките на търговеца Nibler от Лаутерхофен (Бавария) потвърждават положителните ни впечатления. Въпреки възрастта си, това VW изглежда като ново – отвътре също не се забелязват следи от употреба. Scirocco 1.4 TSI Sport с навигация, спортни седалки, спортен волан с кожена тапицерия и климатична инсталация се предлага на цена от само 27.500 лв. Изгодно предложение за онези, които търсят шикозен модел от Волфсбург без кой знае колко добри динамични характеристики.

Вижте предложенията за VW Scirocco на пазара за употребявани автомобили:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=74&mo=2092&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2014&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин