Продава се изгодно G70 – корейската луксозна лимузина

0412
2023

Луксозният екзотичен модел Genesis G70 може да се намери на изгодна цена въпреки богатото си оборудване и малкия пробег.

Преди две години и половина луксозната марка Genesis, собственост на концерна Hyundai, навлезе на европейския пазар. Целите им бяха амбициозни, но автомобилите не успяха да се наложат засега над европейската конкуренция. Това важи и за модела от среден клас G70.

В момента в Германия конкурентът на Audi A4, BMW Серия 3 и  Mercedes C-клас струва най-малко 90 000 лв. Значително по-евтино можете да го намерите на пазара за употребявани автомобили.

Бензинов модел с двойно задвижване и малък пробег

Този Genesis G70 2.0 T AWD, който се предлага за продажба от autohaus24 в Ехинг (Бавария), е доказателство, че моделът може да се намери изгодно. Автомобилът е от първа ръка и е с първа регистрация от юли 2022 г. За година и половина седанът е изминал 12 941 километра.

Под капака на сребристия „кореец” работи 2-литров 4-цилиндров бензинов агрегат с 245 к.с. Трансмисията е 8-степенна автоматична, а задвижването – на четирите колела. Освен 4х4 G70 предлага и някои други екстри: кожена тапицерия, навигационна система, отопление на седалките и спортно окачване. В момента за автомобила се искат 69 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин