/ Продава се изгодно употребявано Renault Twingo

Продава се изгодно употребявано Renault Twingo

Renault Twingo е търсено на старо – както с електрическо задвижване, така и с двигател с вътрешно горене. С „французина” можете да спестите много пари

Малко са автомобилите, които успяват във времето – с десетилетия – да увеличат популярността си. Безспорно един такъв модел е Renault Twingo. Бързата градска френска „бълха” продължава да бъде доста търсена.

Модерните модели Twingo радват феновете си с комфорт и моторизация. От 2020 г. пък Renault предлага Twingo с изцяло електрическо задвижване. Клиентите обаче все още търсят много и класическото Twingo.

Ако не можете или не искате да платите цената като нов от 32.000 лв., то на пазара за употребявани модели ще намерите автомобили с всякакви моторизации и нива на оборудване. Особено интересни са моделите с първа регистрация от 2019 г. и с малък пробег.

Най-изгодният техен представител е 1,0-литровият 3-цилиндров атмосферен бензинов вариант (с мощност от 65 и 73 к.с.). за предлаганото до края на 2020 г. Twingo с турбобензинов двигател клиентите трябва да инвестират повече. По отношение на оборудването търсени са базовата версия Life и средното ниво Limited. 

Голяма отстъпка, малък пробег

Това синьо Twingo с 69 к.с., продавано от търговеца на Renault – автокъща Цимерман в Лудвигслуст (Мекленбург-Предна Померания, Германия) е регистрирано преди 4 години, а въпреки този период пробегът му е под 3000 километра. Така, че това Twingo е почти ново.

Това, че със средното си ниво на оборудване Limited Twingo е истински хит с оглед на малкия си пробег, показва погледът върху цената. Притежаващият безупречна сервизна история малък автомобил с нисък разход на гориво досега е имал само един собствени и се предлага за под 22.000 лв. – доста изгодно.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин