/ Продава се изгодно ван на VW с малък пробег

Продава се изгодно ван на VW с малък пробег

На пазара за употребявани автомобили последната версия на VW Golf Sportsvan може да се намери на атрактивни цени!

От 2005 г. Golf Plus се бореше се благословията на семействата, както и на по-възрастните клиенти на VW, а със смяната към Golf 7, моделът бе преименуван на Golf Sportsvan. В средата на 2020 г. от конвейера слезе и последният произведен модел, а засега не се предвижда негов наследник.

В ценово отношение Sportsvan на старо стартира от около 30 000 лв. Макар, че се предлагат много на брой варианти на моторизацията, повечето оферирани екземпляри на Golf Sportsvan са оборудвани с бензинов агрегат (TSI).

VW Golf Sportsvan с бензинов двигател със 110 к.с. на добра цена

С употребявания Sportsvan мечтата за достъпна мобилност може да бъде реализирана – доказва го този VW Golf Sportsvan 1.2 TSI, предлаган за продажба от автокъща Z Automobile в Билефелд, Германия. Просторният компактен автомобил разполага със 110 к.с. от 1,2-литров бензинов мотор и автоматична трансмисия DSG. Първата му регистрация е от август 2016 г., автомобилът е от втора ръка. Много доброто състояние на снимките вероятно се дължи на малкия пробег – досега с автомобила са изминати са 18 700 километра.

По отношение на оборудването сребристият модел от Волфсбург също се представя убедително. Специалният модел „Allstar“ разполага с отопление на седалките, автоматична климатична инсталация, сензори за паркиране отпред и отзад, както и темпомат.  Няма обаче навигация – тук собственикът трябва да свързва своя смартфон за показване на маршрута.

Затова пък цената на този Sportsvan е истински хит – употребяваният ван на VW струва 30 500 лв. Ако за тази цена търсите нов автомобил, едва ли ще намерите нещо.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин