Продава се екзотична Серия 3 на BMW с малък пробег

0812
2022

В момента на пазара за употребявани автомобили този BMW Серия 3 Gran Turismo с дизелов агрегат и малък пробег се предлага сравнително изгодно. Информация за офертата!

Освен седана и комбито Touring BMW предлага между 2013 и 2020 г. допълнителен вариант на каросерията на Серия 3 – Gran Turismo. Тъй като този модел не е чак толкова търсен, колкото останалите два варианта на Серия 3, от BMW не пуснаха наследник на F34.

Ако не ви притеснява леко необичайната външност на BMW, то с Gran Turismo можете да спестите доста пари. Тъй като, въпреки, че тази версия на Серия 3 не присъства масово на пазара за употребявани автомобили, цените ѝ са доста прилични – както при този дизелов екземпляр от Вьолферсхайм, провинция Хесен, Германия.  

Предлаганото тук BMW 320d GT е напуснало завода във второто ниво на оборудване Luxury Line и е с първа регистрация от средата на 2020 г. През последните 2,5 години това GT е било притежание на един и същи човек и притежава пробег от 22.000 километра.

Комфортна Серия 3 с отстъпка от над 34.000 лв.

В ниво Luxury Line Серия 3 GT разполага серийно с екстри като кожена тапицерия Dakota, двузонова автоматична климатична инсталация и  LED-фарове. Освен това употребяваното BMW има отопление на седалките и камера за заден ход.

320d GT се предлага за 62.000 лв. от автокъща Autohaus Klee GmbH & Co. KG във Вьолферсхайм и клиентът може да го вземе веднага. В сравнение с цената като нов, автомобилът се предлага с отстъпка от 34.000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин