Нашите съвети » Продава се евтино употребявано Porsche Panamera 4S

Продава се евтино употребявано Porsche Panamera 4S

0209
2022

За мнозина притежанието на собствено Porsche си остава мечта. На пазара за употребявани модели обаче има атрактивни спортисти на добра цена и с добър потенциал.

На пуристите и феновете на спортните коли Porsche са известни най-вече с с модела 911. От 2009 г. хората от Цуфенхаузен предлагат и лимузина с четири врати с името Panamera. И макар, че този луксозен спортист малко се отклонява от историята на Porsche, моделът се радва на голяма популярност.

Естествено, че и при лимузината на Porsche едно нещо не трябва да липсва – мощността. Предлаганата тук за продажба Panamera предлага не само това, но и много повече.

Panamera 4S е регистрирана през октомври 2019 и е имала само един предишен собственик. За почти три години бургундово-червеният благороден спортист е навъртял 31.000 километра е ни се представя в безупречно състояние.

Като 4S Panamera е задвижвана от 3-литров битурбо бензинов двигател и предоставя на разположение максимум 440 к.с. и 550 Нм.  Трансмисията е 8-степенна автоматична на ZF, а задвижването – на четирите колела. Като максимална скорост Porsche посочва 289 км/ч, а благодарение на пакета Sport Chrono, ускорението от 0 до 100 км/ч продължава 4,2 секунди.

Комфортни екстри и спортно оборудване

Както се очаква от едно Porsche предлаганата Panamera 4S е пълна с комфортни екстри и спортни детайли на оборудването. Бъдещият  собственик ще се радва на въздушно окачване, LED-фарове, споменатия вече пакет Sport Chrono, шикозна кожена тапицерия, отопление на седалките и камера за заден ход.

Притежаващата приятен цвят Porsche Panamera 4S с пробег от 31.000 километра се предлага за 189.000 лв. Като нова тази Panamera 4S е била с базова цена от 230.000 лв. Ако вземем предвид всичките екстри, то цената на това Porsche е била около 250.000 лв.

Още по темата

ƒ