Програма за отслабване за McLaren 570S Spider

Сигурно има и по-евтини начини за отслабване


2
апр.
2018

McLaren 570S Spider е един от най-гъвкавите спортни автомобили – бърз, комфортен и практичен, но заводски възможностите на версията със затворен са малко по-добри. McLaren ще промени това с нов олекотен пакет за пистата, като този при 570S Coupe, който ще свали почти 33 кг от теглото на автомобила. Но повече от 38 000 лева не са най-евтиният начин да се направи диета.

Според McLaren 10 процента от собствениците на 570S Coupe са избрали пакета за писта. Тук карбонът играе най-важната роля. Отвътре, карбоновите седалки, увити в алкантара спестяват 13 кг, а по волана също има алкантара и спиците и перцата му са от въглеродни нишки. Всички модели с пакета получават системата за телеизмерване на трасето.

Отвън, 570S Spider получава покрив в цвят Dark Palladium и олекотени алуминиеви джанти с 10 спици, обути в Pirelli P-Zero Corsa. Те спестяват около 14 кг.

3,8-литровият туинтурбо V8-двигател диша по-лесно, благодарение на нова титаниева изпускателна система. McLaren не казват колко по-мощен прави тя автомобила, но със сигурност е малко по-шумен.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >