Колко е реалната цена на моя Mercedes?

1305
2021

С въвеждане на VIN-номера (номер шаси) от Вашия регистрационен талон може да получите от нас подробна информация за пазарната стойност на Вашия Mercedes – само сега напълно безплатно благодарение на „Силвър Стар“, официален дистрибутор на марката за България.

На потребителите на нашата услуга, предоставяна съвместно с DAT България, предоставяме надеждна пазарна оценка за употребявани автомобили, изчислявани чрез използване на богата база данни и прилагане на уникална комплексна методология на пазарни проучвания. Оценката включва също наличната информация за технически данни, фабрична конфигурация, основно и допълнително оборудване.

КАКВИ ДАННИ СА НЕОБХОДИМИ?

Нужен е VIN номер (Vehicle Identification Number), записан в регистрационния талон на автомобила и актуален пробег на автомобила.

Възможният диапазон изминати километри за изработване на адекватна оценка е между 1000 и 500.000 км. На оценка подлежат автомобили не по-стари от 20 години.

Може да получите ЕДНА БЕЗПЛАТНА ПРОВЕРКА на модел Mercedes-Benz благодарение на нашите партньори от Силвър Стар Моторс ЕООД, генерален дистрибутор на Daimler AG за България.

Необходимо е единствено да се регистрирате:

Както и да се съгласите да получавате допълнителна информация за Mercedes-Benz от официалния дистрибутор на марката в България

След като сложите отметки в съответните полета и натиснете бутона за изпращане, след което продължете с въвеждането на данните на автомобила. Можете да се отпишете по всяко време като последвате линка за отписване в получен от нас имейл. Ние обработваме личните Ви данни според даденото от Вас съгласие.

Защита на личните данни

AUTO BILD България и издателят на медията Виа България ООД спазват законодателството за защита на личните данни в Република България и законите на други държави, които са в съответствие с международно установените стандарти. Имате право да поискате копие от информацията, която съхраняваме за Вас, както и правото да поискате корекция на неточности в тази информация. Ако имате притеснения относно начина, по който сме използвали Ваша лична информация, имате правото да направите оплакване до съответния регулаторен орган. За по-подробна информация, моля посетете раздела на нашия сайт относно защита на личните данни.

ЗАПОЧНЕТЕ ОЦЕНКА СЕГА

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин