„Примекс“ откри новия си център в София

0210
2019


Примекс откри официално новия си център в София. Това е вторият обект на компанията на територията на столицата след този на бул. „Ботевградско шосе“ 275. Новият център се намира на изключително комуникативно място: „Околовръстен път“ 39, Манастирски ливади – между бул. „Черни връх“ и бул. „България“.

Примекс Околовръстен път е конструиран така, че да покрие изискванията на най-взискателните клиенти, като предлага пълна гама от услуги по монтаж, демонтаж, баланс, регулиране на преден и заден мост, смяна на масла и филтри, смяна на накладки и спирачни дискове, ремонт на ходова част, сервизиране на климатични системи, помпане с азот, машинно изправяне на джанти, ремонт на гуми и др. 

В изграждането на центъра Примекс влага цялата си история във взаимоотношенията с клиентите. Дългогодишният опит и наблюдения на компанията върху това, какви са потребностите на клиента, е използван и превърнат в реалност, така че в целия процес на покупка клиентът на Примекс да бъде информиран за всяка стъпка, за да се чувства спокоен и в сигурни ръце. Компанията въвежда изключително иновативни продукти, създадени и пуснати на пазара именно от Примекс, за поддържането на висок стандарт на обслужване.

Новият център Примекс е разположен върху над 5 000 кв.м. застроена площ и разполага с автоматизиран склад, сервиз за леки, лекотоварни и товарни автомобили, търговска зала, зона за изчакване на клиентите и паркинг.

Примекс е дългогодишен партньор на световноизвестни производители, сред които Hankook, Goodyear, Michelin, Pirelli, Matador, Petlas, Sailun и други, като предлага пълна гама гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна и индустриална техника.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин