Приключението да си купиш стар Jaguar за 5 бона


7
май
2020

ПЪРВИЯТ JAGUAR, КОЙТО ВЪРВИ И БЕЗ ПОДДРЪЖКА

С предшественика XJ40 Jaguar най-после стават надеждни автомобили. Както и старите „американци“, този XJ функционира много дълго и без поддръжка. Нерядко подобен автомобил е имал четири или пет собственици. Няма по-хубаво от това да караш луксозен клас и да не се притесняваш от ремонти. Предложенията на пазара за употребявани модели са доста разнообразни. Гледайте най-вече за историята на автомобила и броя на бившите собственици. Ако търсите резервни части, погледнете отвъд Ламанша – в Англия има много специалисти и добри цени. 

Грешки в електрониката и пикселите

Бордови компютър, електрически седалки, електрически волан, централно заключване, стъклоповдигачи… С всички тези екстри се увеличава и вероятността за проблеми с електрическата система.

Корозия

След най-малко 23 години ще дойде на дневен ред. Това, което ръждясва, се вижда: рамките на прозорците, ръбовете на вратите, праговете…

Gebrauchte fr 2500 Euro

Износване

25-те години и пробегът от 300 000 километра не са отминали дори и най-благородните материали. Провисналите тапицерии на таваните са специалитет на Jaguar.  

ИЗВОД

Луксозен клас на изгодна тарифа? Jaguar показва, че това е възможно. Ако предпочитате нещо по-обикновено, разгледайте шестте ни алтернативи. Принципно важи следното: малкият автомобил невинаги е по-добър. В по-високите класове се инвестира повече в поддръжката. С малко късмет можете да попаднете на добро предложение.

Още по темата