Прибраха тунинговано Porsche по време на полицейска акция

0201
2019

По време на сватбено празненство в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия полицията е проверила 600 гости и 200 автомобила. Полицаите са задържали едно тунинговано Porsche!

Голяма полицейска акция по време на празненство в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия: стотици полицаи са проверили на 31-ви декември 2018 г. близо 600 гости, дошли от цяла Германия за сватбено парти в Лангенфелд. Служителите са контролирали и 200-те автомобила на гостите. Резултатът: задържано е едно Porsche Turbo (997). Установено е, че белият спортен автомобил е с нелегално увеличени следи, както и с манипулирана ауспухова уредба (за да се чува по-силно звукът от двигателя). С цел подробна проверка Porsche-то е качено на „паяк“ е откарано в полицията. Автомобилът на младоженците – Ferrari 458 Italia – е получил правото да продължи да се движи след проверката.

Полицията е съставила акт на един от гостите на сватбеното празненство, който е минал с колата си на червен светофар. Двама мъже са задържани по време на сватбата – те са били с издадени заповеди за задържане. Освен това служителите на реда са конфискували голям брой огнестрелни оръжия, боксове и ножове. Полицейската акция е проведена в рамките на „стратегията за нулева толерантност“ срещу мафиотски структури и кланове. Целта е била да се предотвратят всякакви демонстрации на сила и нарушаване на обществения ред. Все пак полицаите са се постарали да не пречат на гостите на сватбата. По информация на полиция, целите са изпълнени и акцията е приключила към 2:30 ч. през нощта.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин