Прибиращи се дръжки на вратите на Panamera


14
окт.
2019

TopCar предлагат бодикит за Porsche Panamera Executive и са оборудвали лимузината с прибиращи се дръжки на задните врати. Информацията!

От три години Porsche предлага Panamera и като по-дълга с 15 см версия Executive, която се използва най-вече за лимузина с шофьор. Британските тунинг-специалисти от TopCar доказват, че моделът може да изглежда и доста спортно.

Агресивна визия и много карбон

Агресивно оформеният бодикит на TopCar включва нова предна броня с преработени вентилационни отвори, новооформени дневни светлини, нов преден капак и променени странични прагове, както и заден дифузьор и фиксирано крило на капака на багажника. Голям брой елементи са направени от карбон, който е използван дори и за капаците на страничните огледала. Интересен детайл: TopCar са монтирали прибиращи се дръжки на задните врати. Засега не е известно, дали тунинг-специалистите са се развихрили и във вътрешното пространство на автомобила. Досега TopCar са оборудвали голям брой автомобили с кожени тапицерии, карбон и дори декорации от 24-каратово злато.

Още по темата

Card image cap
Зашеметяващият Mercedes S 63 AMG L с 950 „коня“ и 1400 Нм

10
апр.
2017

На това му се казва мегатунинг: Brabus дава външния кит за Mercedes S 63 AMG L 4Matic, а специалистите по силовите модификации на GAD „разпилват“ мотора до 950 к.с. и осигуряват джанти по индивидуален проект

Card image cap

В последния брой:

Архив >