Корпоративни новини » „Прероденият“ Defender ще бъде предлаган от представителя на Mercedes в България

„Прероденият“ Defender ще бъде предлаган от представителя на Mercedes в България

2704
2022

INEOS Automotive „прероди“Land Rover Defender под името Ineos Grenadier. Компанията номинира партньора, който ще оперира като първи търговски обект в България. Той е част от 160-те потвърдени локации по целия свят.

До края на 2022 г. INEOS планира да създаде мрежа от 200 търговски и сервизни обекти за Grenadier, обхващащи над 50 страни, включващи установени дилърски групи, 4X4 специалисти и търговци на селскостопанска техника.

Потвърденият търговец в България е Силвър Стар Моторс в София. INEOS вече работи с ритейла, за да създаде своя търговски обект и да бъде готов да посрещне клиенти през следващите няколко месеца. Този процес включва интензивна програма на INEOS за обучение на търговските агенти и сервизните техници. Ритейл обектът ще отвори врати през лятото.

Целта е по-голямата част от клиентите в България да бъдат на разумно разстояние от оторизиран сервиз на INEOS. Партньорът, заедно със своите сервизи, ще формира гръбнака на сервизната мрежа в България.

„Работихме неуморно повече от година, за да намерим партньори, които споделят нашия ентусиазъм и вълнение за Grenadier“, каза Клаус Хартман, ръководител на INEOS Automotive за Европа. „Те познават любителите на 4X4 и техните изисквания и имат доказан опит в премиум обслужването. Заедно с избраните партньори очакваме с нетърпение да предоставим на клиентите на Grenadier съветите, насоките и подкрепата, от които се нуждаят.”

Потенциалните клиенти могат да намерят най-близкия дилър на Grenadier чрез интерактивна карта на адрес ineosgrenadier.com. Технически спецификации на INEOS Grenadier за България ще бъдат разкрити на по-късен етап.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ