Представяме ви Sonic Civic


30
юли
2016

За 25-тия рожден ден на своя легендарен характер от видеоиграта  „Sonic the Hedgehog“ фирмата за разработка на видеоигри Sega и автомобилният производител Honda са създали заедно един специален Civic.

За юбилея на виртуалния атлет Sonic Civic е оборудван със специални джанти, които наподобяват на червените обувки и златни пръстени на характера. Екстериорът в „Candy Sonic Blue“ е украсен с графики в унисон с темата. Логото на Honda блести в цвят „Sonic Yellow“.

Във вътрешното пространство на Civic седалките са покрити със синя кожа. Върху подглавниците има юбилейни лога Sonic. Багажникът е оборудван с инфотейнмънт система с аудиосистема и 32-инчов монитор. тама феновете ще могат да играят класическите игри на  Sonic. Този Civic бе показан на изложението Comic Con в Сан Диего.

Още по темата

Card image cap
Колко добри са автомобилите ни всъщност?

11
дек.
2015

Прегледът на качеството на AUTO BILD е проучване на задоволството на клиентите, надеждността и качеството в дългосрочен план на 20-те основни марки автомобили

Card image cap
Първи тийзъри на VW T-Roc

1
авг.
2017

Моделът ще използва същата техника като Аudi Q2 и ще бъде позициониран между Polo и Tiguan

Card image cap
Новият Cayenne – със завиващи задни колела и до 680 „коня“

30
авг.
2017

Третото поколение на големия SUV може да ви изглежда като фейслифт, но в действителност е изцяло нов модел

Card image cap
Влекачите на бъдещето (ВИДЕО)

3
дек.
2016

Nikola Motors представи два нови камиона: Nikola One и Two ще изминават по 1900 км с едно зареждане, разполагат с 2700 Нм и обещават... да сложат край на ерата на дизеловите двигатели!

Card image cap

В последния брой:

Архив >