/ Представяме ви: Mercedes-Maybach S-клас Haute Voiture

Представяме ви: Mercedes-Maybach S-клас Haute Voiture

Това е Mercedes-Maybach S-Klasse Haute Voiture. Лимитиран специален модел – свръхмодерна и луксозна лимузина. Ще има 150 екземпляра – продажбите стартират в началото на тази година

Haute Voiture е с двуцветен екстериор – морскосиньо в горната част на карoсерията и джантите с розово злато в долната част на автомобила.

Темата с цветовете продължава и в интериора на този Maybach – в горната част на вратите имаме тъмносиньо – също както и по арматурното табло и волана. Кожата е в цвят кристалнобяло. Също така има и още акценти в опал-бяло.

В купет има и елементи, тапицирани с букле. Вдъхновеният от модната индустрия материал е издържан в синьо, бежово, розово злато и златисто. Може да се види по тапицериите на вратите или седалките. Постелките в Haute Voiture са от лен и мохер.

На централната конзола има плакет с номера на автомобила. Във вътрешното пространство има и многобройни акценти в розово злато, както и 12 различни аватара – например в смокинг, фрак или вечерна рокля.

Освен това клиентите на S-клас Haute Voiture получават и специално покривало за за автомобила с лога на Maybach- и Haute-Voiture, както и направена на ръчно кутия с номерация от 1 до 150. Тя съдържа модел на автомобил и ключодържател.

За серийния автомобил в началото на 2023 г. в бутиците на Maybach ще има серия от чанти – в различни стилове и размери, направени от същите материали, каквито са използвани и във вътрешното пространство.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин