Представяме ви: Lumma CLR X7


24
апр.
2020

Дължина от 5,15 метра, широчина от 2,00 метра и височина от 1,80 метра: едва ли можете да обвините BMW X7 в липса на присъствие.  Винаги обаче може и повече: тунинг-специалистите от Lumma Design ни представят програмата си за облагородяване CLR X7 за BMW X7 (G07). 

Акцентът на промените на Lumma са модификациите по аеродинамиката: впечатляващи, по-широки елементи на калниците. Така X7 придобива с 50 милиметра по-широки калници отпред и отзад. Освен това има и впечатляващи, интегрирани вентилационни отвори по каросерията.

Предната броня е с нова визия, включително и нов преден спойлер.  Отзад също има спойлери на капака и на покрива, както и нова задна броня с дифузьор. По този начин подчертано деловият сериен X7 се превръща в елегантно-атлетичен модел.“

Освен това предлаганите от тунинг-специалистите джанти подхождат чудесно на модела и изпълват перфектно по-широките калници. Алуминиевите джанти Lumma CLR 24 RS с размер 10×24 цола на предната ос и размер 13×24 цола на задната гарантират стабилност при същевременно минимална безресорна маса.  

За максимално сцепление гумите са на Ultra-High-Performance с размер 295 и 355 милиметра. Малко „по-малка“, но не и по-малко впечатляваща е новата 23-цолова джанта Lumma CLR 23 LR.

По желание тунинг-специалистите оформят изцяло по нов начин интериора : от алуминиеви педали, през везани мокети до ексклузивна кожена тапицерия се предлага всичко.

Цените на бодикита на Lumma включително и 23-цоловите джанти стартират от 33 500 лв. с монтажа и лака.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >