Представяме ви: Kia Seltos


6
дек.
2019

Този SUV на Kia е на ценовото ниво на Dacia Duster! Жалко само, че Seltos няма да се продава в Европа. AUTO BILD ще ви даде информация!

Този Kia SUV струва минимално повече от Dacia Duster! Seltos се предлага в Индия от 24 000 лв. (Duster: от 23 000 лв.). С размерите си (Д/Ш/В 4,32/1,80/1,62 м) автомобилът е малко по-голям от VW T-Cross, а междуосието му е 2,61 метра. Така Kia Seltos се смята за базиран на малък автомобил SUV.

Дизайнът е необичаен

Дизайнът на автомобила е малко необичаен за европейските разбирания. Предницата с широката, вертикална решетка прилича на  Range Rover. Фаровете са тесни, а под тях има жълти LED светлини. В задницата хромирана лайстна свързва двете светлини. Отзад има също така предпазна кора за дъното на автомобила. В профил впечатление правят потъмнените колони на покрива, а прозорците са тонирани.  

Винаги с автоматични скорости

Kia предлага Seltos с 1,6-литров турбобензинов агрегат със 177 к.с., с 2-литров атмосферен двигател със 149 к.с. и с 1,6-литров дизелов мотор със 136 к.с. Двигателите винаги са комбинирани с автоматична трансмисия. Seltos ще се продава в Южна Корея и Китай.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >