Предпочитан, както никой друг: употребяван Tesla Model Y

0510
2023

Tesla Model Y е най-продаваният автомобил в света през тази година. Частно лице продава този Model Y на старо

Електромобилите се радват на все по-голяма популярност. Сред най-предпочитаните модели е Tesla Model Y. SUV-ът на Tesla бе най-продаваният автомобил в света за първото шестмесечие на годината, в Германия Model Y също бе доста търсен автомобил.

Ако чистоновият Model Y ви се струва скъп, можете да погледнете на пазара за употребявани автомобили. Ето една добра възможност: в Мюнхен частно лице продава употребяван Tesla Model Y Performance Dual Motor AWD.

Първата регистрация на електрическия SUV е от юни 2022 г.  и оттогава е изминал 16 000 километра. Цената му е 107 000 лв.

Model Y (вариант Performance) е имал само един предишен собственик и притежава безупречно попълнена сервизна книжка. В автомобила не е пушено.Мощността му е 534 к.с. (393 кВт.), а пробегът – 480 километра.

Притежателят на автомобила е написал в обявата: „много добре поддържан и надежден Tesla Model Y. От юни 2022 е стоял в гараж и е зареждан само до 70 процента (до януари 2023 г.). Продава се, защото собственикът му е получил служебен автомобил.“

На автомобила е поставено фолио Suntek, предпазващо от удари с камъчета, няма промени по бордовата електроника на автомобила, но оборудването включва теглич на Tesla.

Вижте предложенията за Tesla Modell Y на старо:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=51520&mo=75320&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2020&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин